Dobrodošli na Invent-Trezor veb stranicu!

Invent-Trezor je porodično preduzeće sa vise od 30 godina iskustva u industriji proizvodnje sigurnosnih i sobnih vrata. Invent-Trezor je posvećen u obezbeđivanju visokokvalitetnih sigurnosnih, sobnih, garažnih I kućnih vrata kupcima širom regiona, i veoma smo ponosni na svoj rad.

Tokom godina, izgradili smo reputaciju za pružanje izuzetne izrade i nenadmašne korisničke usluge, profesionalnost i pedantnost. Koristimo samo najbolje materijale i najnovije proizvodne tehnike kako bismo osigurali da naša vrata budu najvišeg kvaliteta.

U mogućnosti smo da zajedno dizajniramo Vaša vrata. Mi preporučujemo, a Vi birate kako opremu, tako I boje prirodnog furnira ili nijanse poliuretanskih farbi I panela.  Svaka vrata su proizvedena isključivo po meri I zelji kupca, tako da svakom svojom zamisli učestvujete u finalnom proizvodu (od izbora kvaka, šarki do ukrasnih lajsni ili drugih detalja).

Zato se trudimo da naša vrata budu ne samo lepa već i izdržljiva i dugotrajna. Bilo da tražite klasična, tradicionalna vrata ili moderan, savremeni dizajn, imamo znanje, stručnost i višedecenijsko iskustvo da kreiramo proizvod koja odgovaraju Vašim specifičnim potrebama.

Tu smo za Vas I nakon izvrsene montaže! Na  Invent trezor se možete u potpunosti osloniti, kako u garancijskom roku, tako I kasnije. Vredna I precizna servisna ekipa je tu za sve intervencije na terenu!

Radujemo se što ćemo ispuniti i nadmašiti Vaša očekivanja.

Vaš Invent-Trezor